Om Lightläsk.se

Vår mål är att undersöka den svenska marknaden för lightläsk och andra lågkalori-drycker. Dessa produkter skall bedömas och kategoriseras för att bli Sveriges enda kompletta katalogtjänst för alla att använda. Oavsett om du vill byta ut sockret för att gå ned i vikt, för att du har diabetes eller helt enkelt inte vill förtära drycker med raffinerat socker så finns allt som du behöver veta.

Antal drycker listade på Lightläsk.se

Funktionsdryck
127
Lightläsk
101
Energidryck
79
Lightsaft
33
Glass
5

Ansvarsfriskrivning

Informationen om produkterna kontrolleras och uppdateras kontinuerligen men vissa fel kan smugit sig in i texterna. Lightläsk.se tar ej ansvar för skador uppkomna av dessa fel utan användaren av vår sajt ansvarar själv för att kontrollera informationen innan användning. Konsultera din läkare om du har ett hälsotillstånd som kan påverkas negativt vid förtäring av sötningsmedel, aminosyror eller koffein.

Om oss

Vi gillar att skriva om det vi har kunskap om och det vi är intresserade av. Besök gärna någon av våra andra sajter:

Lån.me
Företagslån.me
Powerbar.nu

lightläsk

Ett urval av lightläsk

Pändy energi drink pineapple (Ananas)

Pändy är en uppstickare i den lukrativa branschen med funktionella drycker. De placerar sig i mittenskåran, både, smakmä... Läs mer om Pändy energi drink pineapple (Ananas)
Betyg:
67.5%

Reign Total Body Fuel Melon Mania

Reign med melonsmak är en ny produkt på marknaden. De verkar aspirera till att konkurrera med Monster med sina halvliter... Läs mer om Reign Total Body Fuel Melon Mania
Betyg:
60.0%

Lohilo Strawberry Blonde Kollagen

Lohilo Strawberry Blonde är en funktionsdryck med kollagen. Tyvärr är smakerna ihopsmetade och endast en liten stänk av ... Läs mer om Lohilo Strawberry Blonde Kollagen
Betyg:
50.0%