Köp nya Nocco Focus Ramonade hos Proteinbolaget!
Läs vårt test av Clean Drink Exotic BCAA. Smak 7/10 & prisvärde: 6/ 10

Probrands & X-Gamer lanserar gamingdryck tillsammans

Probrands & X-Gamer lanserar gamingdryck tillsammans

2021-06-01 10:22:52
Att vara ”nörd” och spela datorspel har blivit coolt! E-sport och gamingvärlden fullständigt exploderar i Sverige och övriga Europa, då lanserar Probrands och X-Gamer en cool gamingdryck.
X-Gamer är idag ett erkänt varumärke inom gamingvärlden. Några av deras bäst säljande artiklar är energidryckspulver framtagna speciellt för att kunna prestera maximalt framför skärmen.

Probrands producerar diverse olika funktionella livsmedel. Nyligen lanserades Paquito Energy, en padeldryck av världens bästa padelspelare till Sveriges alla padelspelare! Nu är det dags att lansera nästa heta ”collab” en gamingdryck tillsammans med X-Gamer!

"X-gamers gamingpulver är en extremt populär produkt som ger en uppiggande effekt, pulvret blandar man ut med vatten och dricker. Här såg vi en intressant lucka i marknaden som vi tillsammans med X-Gamer kunde göra möjligt. Vi valde att ta fasta på X-Gamers toppsäljande smaker ”Horus” & ”Hyperbeast”. Det är två smaker och skins som hela gamingvärlden känner igen, där vi nu har skapat en ”on the go” produkt av just dessa toppresterande artiklar! Funktionella drycker/energidrycker växer fortfarande lavinartat men inom gamingvärlden finns det fortfarande få starka aktörer. Vi är övertygade att om vi slår ihop det bästa av två världar som vi gjort i detta fall så blir det en perfect match!"
Martin Szepczynski, Feel Good Manager ProBrands

ProBrands och X-Gamers gamingdrycker har tyvärr fått en försenad lansering på grund av omvärldsrelaterade problem, men nu finns ProBrands X-Gamers drycker att köpa på svensk dagligvaruhandel så som COOP, Citygross, ICA, online och spelfackhandeln. Dryckerna kommer även finnas att köpa i de kanaler där varumärket X-Gamer saluförs.

"Att göra detta "collab" med ProBrands känns helt naturligt för oss på X-Gamer. ProBrands har en fin position med sin know how inom ”on the go produkter”. Deras svenska säljkår, export, distribution och erfarenhet av att släppa "collabs" säkerställer att X-Gamer når nya konsumenter och kanaler. Samtidigt som vi på X-Gamer kan komplettera våra största artiklar med en ”on the go” produkt så kan vi även erbjuda ProBrands att arbeta med sitt brand i våra traditionella spelkanaler. Jag ser massa synergier, både för våra varumärken men främst för våra konsumenter! " Robert Hjélmer, CEO Irootfor AB

X-Gamer ska bli ett självklart val för alla som är aktiva inom e-sport, spelar för att det är skoj eller de som bara är sugna på en god sockerfri energidryck. ProBrands X-Gamer kan såklart även konsumeras utanför ”gamingväggarna” med 105 mg koffein samt en rad vitaminer är dryckerna ett perfekt alternativ till traditionella funktionella drycker. Probrands starka säljkår kommer lägga fullt fokus på distributionsarbete och nå ut till alla gamers i sommar!

5 snabba:

X-Gamer är ett känt varumärke inom gaming
ProBrands producerar funktionella livsmedel
ProBrands och X-Gamer släpper gamingdryck ihop
Dryckerna har cool design, inget tillsatt socker, koffein, vitaminer och är beprövade smaker
Lanseras nu på DVH i Sverige och online

ProBrands är det skånska bolaget som utvecklar, producerar och distribuerar funktionella livsmedel som tex proteinbars, proteindryck, bcaa dryck med flera. ProBrands affärsidé bygger på att leverera prisvärda & högkvalitativa funktionella livsmedel.
ProBrands produkter finns att hitta på svensk DVH, online samt utländska distributörer och DVH kedjor.


Aminopro byter namn till Probrands

Aminopro byter namn till Probrands

2019-08-21 17:10:57 First Class Brands of Sweden byter namn på sitt varumärke AminoPro till Probrands. Detta för att bredda sin målgrupp ytterligare och möta den efterfrågan som kommer från den ”vanliga” konsumenten som letar efter hälsosammare snacks och nytt...
Läs hela nyheten.

Pepsi Max Lime är nominerad till Årets Dagligvara 2019!

Pepsi Max Lime är nominerad till Årets Dagligvara 2019!

2019-09-11 15:57:55 De produkter som tävlar om den ärofyllda utmärkelsen Årets Dagligvara är i år den alkoholfria ölen A Ship Full of IPA från Spendrups Bryggeri, Anamma Formbar Vegofärs från Orkla Foods och Pepsi Max Lime från PepsiCo och Carlsberg Sverige. ...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart

metaburn