Köp nya Nocco Cloudy Soda hos Proteinbolaget!
Läs vårt test av Nygårda Julmust Light. Smak 8/10 & prisvärde: 8/ 10

Nya Coca-Cola Zero Sugar lanseras

Nya Coca-Cola Zero Sugar lanseras

2021-04-23 10:00:00
Coca‑Cola Zero Sugar lanseras nu i en ny, tilltalande design och med en ny utsökt smak. Båda gör Coca‑Cola Zero Sugar ännu mer lik originalet Coca‑Cola - när det gäller såväl smak som utseende. Naturligtvis är den fortfarande utan kalorier och socker.

Förändringen är en del av vårt arbete med att stadigt öka försäljningen av våra sockerfria varianter. Ny design (som nu liknar originalet med socker) och nya smaker (som ligger närmre originalet) kommer att bidra till att göra Coca‑Cola Zero Sugar till ett självklart val för både befintliga och nya konsumenter.

Detta är en av många åtgärder vi vidtar för att minska mängden socker i våra drycker. Vi har arbetat i flera år med att omformulera och förnya vår dryckesportfölj så att konsumenter får fler drycker att välja mellan med lite eller inget socker. Vi har också arbetat med att lansera mindre förpackningar, tydlig märkning och ökad marknadsföring av våra sorter med lite eller inget socker.

Konsumenter kommer att kunna skilja Coca‑Cola Zero Sugar från Coca‑Cola Original Taste - som båda kommer i röd förpackning – genom en svart logotyp på Coca‑Cola Zero Sugar och en vit logotyp Coca‑Cola Original Taste.

Coca‑Cola uppmuntrar nu allmänheten att prova den nya smaken. I en global kampanj som genomförs här i Sverige ställs frågan: Är den nya Coca‑Cola Zero Sugar verkligen "Best Coke Ever"?


NOCCO återlanserar succén Limited Winter Edition Blueberry

NOCCO återlanserar succén Limited Winter Edition Blueberry

2019-06-17 15:00:00 I samband med alpina VM i Åre tidigare i vintras lanserades NOCCO Limited Winter Edition Blueberry. Det är en limiterad vinterutgåva med smak av uppfriskande blåbär, där inspirationen hämtades från vinterlandskap, krispig luft och höga berg...
Läs hela nyheten.

Årets sockerfria glass från NOCCO - Limón Del Sol

Årets sockerfria glass från NOCCO - Limón Del Sol

2020-04-30 10:24:00 Som en uppföljning till lanseringen av årets Summer Editiondryck - NOCCO Limón del Sol - släpps nu en extra kall nyhet. NOCCO ICE POP Limón del Sol är en sockerfri isglass utan koffein och BCAA, med samma läskande smak av citrus som NOCCO L...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart