Köp nya Nocco Focus Ramonade hos Proteinbolaget!
Läs vårt test av Pro Brands Paradise Twist BCAA. Smak 9/10 & prisvärde: 10/ 10

Nya Coca-Cola Zero Sugar lanseras

Nya Coca-Cola Zero Sugar lanseras

2021-04-23 10:00:00
Coca‑Cola Zero Sugar lanseras nu i en ny, tilltalande design och med en ny utsökt smak. Båda gör Coca‑Cola Zero Sugar ännu mer lik originalet Coca‑Cola - när det gäller såväl smak som utseende. Naturligtvis är den fortfarande utan kalorier och socker.

Förändringen är en del av vårt arbete med att stadigt öka försäljningen av våra sockerfria varianter. Ny design (som nu liknar originalet med socker) och nya smaker (som ligger närmre originalet) kommer att bidra till att göra Coca‑Cola Zero Sugar till ett självklart val för både befintliga och nya konsumenter.

Detta är en av många åtgärder vi vidtar för att minska mängden socker i våra drycker. Vi har arbetat i flera år med att omformulera och förnya vår dryckesportfölj så att konsumenter får fler drycker att välja mellan med lite eller inget socker. Vi har också arbetat med att lansera mindre förpackningar, tydlig märkning och ökad marknadsföring av våra sorter med lite eller inget socker.

Konsumenter kommer att kunna skilja Coca‑Cola Zero Sugar från Coca‑Cola Original Taste - som båda kommer i röd förpackning – genom en svart logotyp på Coca‑Cola Zero Sugar och en vit logotyp Coca‑Cola Original Taste.

Coca‑Cola uppmuntrar nu allmänheten att prova den nya smaken. I en global kampanj som genomförs här i Sverige ställs frågan: Är den nya Coca‑Cola Zero Sugar verkligen "Best Coke Ever"?


Clean Drink klimatsatsar - skall vara helt plastfria år 2020

Clean Drink klimatsatsar - skall vara helt plastfria år 2020

2020-01-15 11:31:00 Dryckesföretaget Clean Drink klimatsatsarcoch gör förändringar för klimatet. Genom att sluta med plastemballage skall plastkonsumtionen minskas med upp till 11 ton årligen. – Den lösning vi använder oss av har använts av andra typer av f...
Läs hela nyheten.

NOCCO ny global partner till Battle Cancer

NOCCO ny global partner till Battle Cancer

2020-01-17 09:49:00 NOCCO är stolta att presentera sitt partnerskap med Battle Cancer, världens ledande icke-vinstdrivna functional fitness event. Som partner kommer NOCCO att vara med vid samtliga evenemang under 2020 med en rad olika aktiveringar för att öka...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart

Nextory