Köp 24 st Powerking 50 cl BCAA för endast 99:- hos Matsmart.
Läs vårt test av Powerking sugarfree. Smak 5/10 & prisvärde: 5/ 10

Lightläsk.se testar Cellexir Endurance

Lightläsk.se testar Cellexir Endurance

2020-07-26 21:00:00
En annons på Facebook cirkulerade om en superdryck som lovade utökad prestanda vid träning. Jag nappade direkt och tänkte att vi skulle avslöja sanningen om Cellexir Endurance. Jag är varken rädd för att flippa eller floppa en produkt utan försöker ge en ärlig bild.

Cellexir har kända ambassadörer som Malin Ewerlöf. Malin var dominerande i Sverige på medeldistanslöpning under 90-talet och är fortfarande mycket aktiv inom idrott. Läser man betygen i Cellexirs online-shopp är det endast positiva betyg som publicerats från kunder.

Tisdag idag och till min vana gillar jag att köra gruppass på Nordic Wellness. Jag är en riktig nörd och jag varierar gärna mellan olika former av träning. På schemat idag var 60 minuter Cross Challenge, 30 minuter CX och 60 minuter Body Pump. I runda slängar 1500-2000 kalorier på två och en halv timme.

Planen var också att testa den första påsen Cellexir Endurance för att se om det skulle boosta min träning. Påsarna är snygga och exklusiva. Det finns ingen doseringsanvisning på påsarna så jag blandade den med cirka 2 deciliter vatten och drack den i bilen på väg till gymmet (cirka 40 minuter innan pass nummer 1). Smaken påminner om Gammeldansk eller Fernet Branca vilket jag verkligen avskyr. För vetenskapens skull genomled jag dessa 2 deciliter som förde mig tillbaka till unga tiders barhäng.

Jag fick en omedelbar effekt och om det var för att smaken väckte mig eller ingredienserna verkan vet jag inte riktigt men under de första 20-30 minuterna kände jag mig piggare och låg klart över min normala prestation.

Det var det stora problemet. Eftersom det inte fanns några instruktioner om hur den skall användas så antog jag att den hade bäst effekt cirka 30 minuter innan träning. Eftersom min prestation ökade den första timmens träning så tog min energi slut under pass två och pass nummer tre var riktigt jobbigt. Jag antar att man får testa sig fram och hitta sin egen rutin och min rekommendation är att antingen ta Cellexir 5 minuter innan passet med en väldigt liten vattenmängd. om det är ett längre pass under flera timmar så dela upp påsen i 2-3 mindre doser och fördela dem jämnt över passet. Alternativt så använd den efter passet som återhämtning.

Så vad är slutsatsen då? Cellexir verkar fungera bra. Det krävs några fler tester men första intrycket är bra. Definitivt bättre än lightläsk med tillsatt BCAA och koffein. Priset på 41.25 är högt för medelidrottaren men söker du en skarp effekt under riktigt tunga pass så testa Cellexir Endurance.

Denna artikel kommer att uppdateras allt eftersom fler påsar testas.

Betyg

Smak: 0/10
Effekt: 10/10


För Lightläsk.se

Jimmy IngvarssonFoci Intelligent Energizer ® lanseras som en ny utmanare

Foci Intelligent Energizer ® lanseras som en ny utmanare

2019-05-06 11:47:29 Foci Intelligent Energizer ® kom ut på marknaden 2018 med 3 kolsyrade smaker och är officiella leverantörer till Svenska Golf och Svenska Padelförbundet. Nu var det dags att släppa en 4:e smak i ny kostym med en succéartad lansering på restaurang ART...
Läs hela nyheten.

Pepsi Max Lime är nominerad till Årets Dagligvara 2019!

Pepsi Max Lime är nominerad till Årets Dagligvara 2019!

2019-09-11 15:57:55 De produkter som tävlar om den ärofyllda utmärkelsen Årets Dagligvara är i år den alkoholfria ölen A Ship Full of IPA från Spendrups Bryggeri, Anamma Formbar Vegofärs från Orkla Foods och Pepsi Max Lime från PepsiCo och Carlsberg Sverige. - Grunde...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart

Köp 24 st Nocco hallon för endast 249:- hos Matsmart.