Köp 24 st Nocco hallon för endast 249:- hos Matsmart.
Läs vårt test av Reign Total Body Fuel Lemon HDZ. Smak 6/10 & prisvärde: 6/ 10

Wato och Movement lanserar en helt ny produkt på marknaden!

Wato och Movement lanserar en helt ny produkt på marknaden!

2019-04-23 08:26:00
Wato och Movement Group AB inleder ett nytt samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med vecka 16. Uppdraget omfattar distribution, trade marketing, bearbetning av centrala kunder och butiker inom dagligvaruhandeln samt servicehandeln.

I dagarna lanserades en helt ny innovativ dryck på den svenska marknaden! Wato är den första färdigblandade vätskeersättningen. Den är kolsyrad, sockerfri och utöver de mest nödvändiga salterna & mineralerna innehåller den även både magnesium och B-vitaminer. Den finns i tre smaker; apelsin, samt två som innehåller koffein: hallon och citron/lime. Wato säljs hos COOP, City Gross, Handlarn, Matöppet, EKO, Matrebellerna samt välsorterade ICA-butiker. För varje burk Wato som säljs skänks 50 öre som går oavkortat till organisationen The Ocean Cleanups arbete för renare hav utan plast.

”Wato släpper under vecka 16 och nu ser vi fram emot att höra hur marknaden tar emot Wato och vilken respons vi får från konsumenterna” säger Oscar Thoms VD på Wato.

”Valet av Movement som säljbolag kom naturligt då vi delade samma vision och tro på Wato.

Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Movement bygga upp Wato på den svenska dagligvaruhandeln och servicehandeln.” Säger Christopher Wallin, styrelseordförande på Wato.

Under förra sommarens värmerekord ökade försäljningen av vätskeersättning markant, det i kombination med en högre medvetenhet inom hälsa och kost hos konsumenterna gör att försäljningen av vätskeersättning tros fortsätta öka. Trots detta har det inte funnits en färdigblandad vätskeersättning som kan mäta sig med de traditionella alternativen. Wato skapades med underlag av detta för att fylla tomrummet inom funktionell dryck.

Jennifer Friman, VD Movement Group, ser fram emot att få vara med på Watos resa ”Fantastiskt spännande och vilken möjlighet vi har att få ut Wato i varje butik och hem! En färdigblandad vätskeersättning ”on the go” som fyller tomrummet som finns i hyllan idag och som behövs på den svenska marknaden. Vi är väldigt stolta över detta samarbete och ser fram emot vår resa tillsammans med Wato”.


Vasa Bryggeri ställer om till 100% återvunnen plast

Vasa Bryggeri ställer om till 100% återvunnen plast

2019-06-22 15:36:29 VASA Bryggeri utanför Sundsvall ställer om och kommer att börja använda PET-flaskor av 100% återvunnen plast för sina produkter. VASA blir därmed en av de första fabrikerna i världen att göra denna miljösatsning. Bryggeriet har projekterat för använd...
Läs hela nyheten.

Vardagsfest med Herrljunga cider – utan tillsatt socker

Vardagsfest med Herrljunga cider – utan tillsatt socker

2018-04-29 16:43:08 Sedan 1969 har Herrljunga Cider värnat om den svenska traditionen, att finnas på var mans bord, till vardags som till fest. Vi vill nu introducera –vardagsfest. På önskemål från sina konsumenter utökar de sortimentet med fler smaker -utan tillsatt so...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart

Köp 24 st Nocco hallon för endast 249:- hos Matsmart.

Dryck från Real World Products AB

Wato vätskeersättning Citron/ Lime Wato vätskeersättning Hallon Wato vätskeersättning Apelsin