Köp nya Nocco Focus Ramonade hos Proteinbolaget!
Läs vårt test av AminoPro Fizzy Bottles BCAA. Smak 3/10 & prisvärde: 3/ 10

Wato och Movement lanserar en helt ny produkt på marknaden!

Wato och Movement lanserar en helt ny produkt på marknaden!

2019-04-23 08:26:00
Wato och Movement Group AB inleder ett nytt samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med vecka 16. Uppdraget omfattar distribution, trade marketing, bearbetning av centrala kunder och butiker inom dagligvaruhandeln samt servicehandeln.

I dagarna lanserades en helt ny innovativ dryck på den svenska marknaden! Wato är den första färdigblandade vätskeersättningen. Den är kolsyrad, sockerfri och utöver de mest nödvändiga salterna & mineralerna innehåller den även både magnesium och B-vitaminer. Den finns i tre smaker; apelsin, samt två som innehåller koffein: hallon och citron/lime. Wato säljs hos COOP, City Gross, Handlarn, Matöppet, EKO, Matrebellerna samt välsorterade ICA-butiker. För varje burk Wato som säljs skänks 50 öre som går oavkortat till organisationen The Ocean Cleanups arbete för renare hav utan plast.

”Wato släpper under vecka 16 och nu ser vi fram emot att höra hur marknaden tar emot Wato och vilken respons vi får från konsumenterna” säger Oscar Thoms VD på Wato.

”Valet av Movement som säljbolag kom naturligt då vi delade samma vision och tro på Wato.

Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Movement bygga upp Wato på den svenska dagligvaruhandeln och servicehandeln.” Säger Christopher Wallin, styrelseordförande på Wato.

Under förra sommarens värmerekord ökade försäljningen av vätskeersättning markant, det i kombination med en högre medvetenhet inom hälsa och kost hos konsumenterna gör att försäljningen av vätskeersättning tros fortsätta öka. Trots detta har det inte funnits en färdigblandad vätskeersättning som kan mäta sig med de traditionella alternativen. Wato skapades med underlag av detta för att fylla tomrummet inom funktionell dryck.

Jennifer Friman, VD Movement Group, ser fram emot att få vara med på Watos resa ”Fantastiskt spännande och vilken möjlighet vi har att få ut Wato i varje butik och hem! En färdigblandad vätskeersättning ”on the go” som fyller tomrummet som finns i hyllan idag och som behövs på den svenska marknaden. Vi är väldigt stolta över detta samarbete och ser fram emot vår resa tillsammans med Wato”.


Lohilo släpper funktionsdryck med kollagen och Hyaluronsyra

Lohilo släpper funktionsdryck med kollagen och Hyaluronsyra

2019-11-05 13:26:00 Lohilo släpper tre nya drycker: Unicorn Dreams, Strawberry Blonde och Pretty Passion. Dessa är de första funktionsdryckerna innehåller kollagen som är ett så kallat strukturprotein och består av bland annat aminosyrorna prolin, hydroxyproli...
Läs hela nyheten.

Nocco Skum Tomte och Skum Nisse är årets julsmaker

Nocco Skum Tomte och Skum Nisse är årets julsmaker

2020-10-20 10:00:00 NOCCO, Sveriges mest sålda BCAA-dryck, gör en favorit i repris och lanserar en begränsad upplaga av NOCCO Skum Tomte för fjär...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart

Testa Cellexir . Klicka och få 100:- rabatt direkt!

Dryck från Real World Products AB

Wato vätskeersättning Citron/ Lime Wato vätskeersättning Apelsin Wato vätskeersättning Hallon